Nederlag i Kjeld Rasmussen Cup

15.07.2006 20:01

Det blev ikke en Brøndby-spiller der kunne løfte det nyindstiftede Kjeld Rasmussen-trofæ, da Brøndby IF afsluttede en stor dag på Brøndby Stadion med kampen mod FC Nürnberg.

Tyskerne vandt kampen 3-0 foran hele 4207 tilskuere, men alt i alt kunne tusindvis af fans se tilbage på en fantastisk dag på Brøndby Stadion.

De unge spillede

Brøndby, der i morgen spiller Liga Cup på Farum Park, stillede med et ganske ungt hold, men indledte alligevel kampen på imponerende vis. Først var det Marc Olsen der havde en kæmpe chance og et kvarter senere havde Mads Jørgensen en friløber, men målene udeblev.

Som kampen skred frem fik gæsterne dog mere fat i kampen, og mens Brøndby spillede med primært de unge spillere, heriblandt også nogle af U-21 truppen, spillede FC Nürnberg med mange profiler. Bl.a. topscoreren Vittek, der også scorede to gange i aftenens kamp. I slutfasen fik han også det røde kort, nr. 2 til Nürnberg.

Selvom Brøndby Dagen ikke fik den perfekte afslutning, er der ingen tvivl om, at dagen har været en stor succes med aktiviteter på banen og i området omkring Brøndby Stadion.