Molle: Nu skal vi holde nullet

26.07.2006 19:09

Brøndby IF har fået en god start på sæsonen ved at vinde tre sejre ud af tre mulige. 3-1 sejren over Valur for 13 dage siden sikrede et godt udgangspunkt forud for returopgøret i morgen aften.

Videre avancement står selvfølgelig højest på dagsordenen for Brøndby-holdet, men for forsvarstalentet handler det også om at få lukket af i defensiven efter tre kampe, hvor der er gået et mål ind i hver kamp.

Morten Rasmussen

Morten Rasmussen håber på sejr og clean sheet i UEFA Cup-kampen mod islandske Valur.

- Vi ved godt at de mål der er gået ind, er nogle vi normalt ikke giver væk. Vi skal finde stabiliteten og så skal vi holde nullet heroppe, siger Morten "Molle" Rasmussen der faktisk kan få sin udebanedebut i europæisk sammenhæng i morgen.

- Det havde jeg ikke lige tænkt over. Jeg har tidligere siddet på bænken mod Zürich hvor jeg ikke kom ind og så debuterede jeg jo i en EC-kamp sidst mod Valur på Brøndby Stadion, fortsætter forsvarstalentet der ikke forventer det store pres fra hjemmeholdets tilskuere.

- Vi forventer ikke ligefrem en heksekeddel heroppe, men vi vil ikke undervurdere Valur. Det kræver hårdt arbejde fra vores side, men vi er her for at vinde. Vi har fået en god start på sæsonen og vi har spillet godt i mange perioder. Det skal vi bygge videre på i morgen, slutter forsvarsspilleren der blot har vundet en gang på udebane ud af fem mulige i 13 1. holdskampe indtil videre.