Meulensteen: Videre!

27.07.2006 22:50

- Vi nåede to mål i dag: Vigtigst af alt gik vi videre i UEFA Cup'en, og derefter vi kan hæfte os ved at vi spillede en kamp uden at få scoringer imod os, konkluderede cheftræner René Meulensteen efter aftenens 0-0 kamp mod islandske Valur.

- Hjemme på Brøndby Stadion er vores stil de hurtige afleveringer og de mange chancer og mål. Det er vores identitet, og den skal vi holde fast i også på udebane, hvilket vi arbejder meget med i truppen. Det lykkedes ikke for i dag, så for at sammenfatte indsatsen, kan man sige at vi nåede vores resultatmæssige mål, nemlig at gå videre, men stadig har noget at arbejde på rent spillemæssigt.

Lantz fører bolden frem.

Lantz fører bolden frem.

Opfatte og reagere

- Som spillet udviklede sig i den første del af 1. halvleg, troede at jeg vi nok skulle vinde kampen. Vi var ovenpå, og når man er det, skal vi opfatte det og reagere derefter og således formå at bruge det i deres spil. Vi skal øge tempoet og kvaliteten i afleveringerne, for så kommer målene helt af sig selv. Dét lykkedes ikke for i dag, og det skal vi naturligvis arbejde videre med.

- Et mål i første halvleg ville have ændret alt. Det ville have givet os den fornødne selvtillid og ro til at kontrollere kampen, skabe chancerne og dermed score målene, og så havde vi også ramt vores stil, afsluttede Meulensteen før spillerne satte kursen mod Keflavik lufthavn.