Meulensteen: Godt spil og mange chancer

23.07.2006 21:09

For anden gang på en uge kunne Brøndby IF's nye cheftræner René Meulensteen møde pressen i rollen som den vindende træner efter en SAS Liga kamp, og det var da også en ganske tilfreds træner:

- Igen i dag viser vi at vilje og tålmodighed betaler sig i sidste ende. Spillerne gør hvad de skal i dag, og endnu engang under svære omstændigheder. Vi kommer bagud igen efter at hvad spillet en rigtig god halvleg, hvor vi brændte en del store chancer. Det er dog vigtigt at fokusere på det positive; vi spillede godt og skabte chancerne.

Positiv tænkning

- Jeg må understrege at vi taler ikke om brændte chancer, men om at vi skaber en masse chancer. Den fokus på det positive gør forskellen på om du giver op, eller om du kæmper til den bitre ende. Spillerne gør igen i dag det sidste, og det gav også gevinst i dag, understregede den tilfredse cheftræner.

 - Vi har i trænerstaben arbejdet på at give spillerne nogle værktøjer til at holde fokus, og aldrig give op, og lige præcis dette er det det gør forskellen. Vores engagement bliver skabt gennem positiv tænkning, og jeg synes at vi kan se det helt ud på tribunerne hvor vores fans heller ikke giver op.

Lantz enestående 

- Marcus Lantz var helt enestående i dag og udfyldte sin rolle helt perfekt - både offensivt og defensivt. Han er en af de spillere der har masser af potentiale i sig, og det vi så i dag, var bare et skridt på vejen; jeg ved at han kan så meget mere. At han så kroner indsatsen med et mål, var lækkert for ham.

- Holdene der kommer til Brøndby Stadion, spiller altid med 20-30 % ekstra, og det gør det svært for os. Vi skaber chancerne, og så skal målene nok komme. Det ville naturligvis være lækkert hvis vi snart kan gå til pause med en føring som fortjent, men det skal nok komme, rundede Meulensteen af.