Meulensteen: Fansene vil vinde for os

19.07.2006 11:27

- Der var flere ting der spillede ind, da jeg valgte at blive cheftræner her. Først og fremmest var det en stor mulighed for mig at blive cheftræner i en klub, med så flot en flot historie. Brøndby IF er den største klub i Danmark og meget kendt ude i Europa, skriver cheftræner René Meulensteen i sin klumme i kampmagasinet.

- Og så er klubben kendt for at udvikle og bruge egne talenter, og det var også noget der trak meget i mig. Og sidst, men ikke mindst, har klubben en fantastisk fanskare, noget jeg faktisk vidste allerede inden klubben kontaktede mig første gang.

- Da jeg så Brøndby IF spille Champions League kvalifikations-kampe mod Ajax Amsterdam for et år siden, var noget af det der slog mig mest, hvor farverige og fantasifulde Brøndbys fans var. Jeg hørte fansene synge hele kampen igennem, og jeg ved fra Manchester United hvor vigtigt det er for spillerne.

- Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at fansene vil vinde point for os. Det er noget jeg sætter stor pris på. Når spillet på banen ikke flyder som det skal, og spillerne er lidt nede, er det fansene som løfter holdet. Det er også fansene der bærer unge og nye spillere frem af banen, så de finder sig tilrette på holdet hurtigere. Det er jeg også sikker på vi får se i dag.

Læs hele trænerens optakt til kampen i Kampmagasinet, der kan købes for 20. kr ved indgangene og i boderne på Brøndby Stadion.

Cheftræneren skriver autografer

Cheftræner René Meulensteen skriver autografer på Brøndby Dagen og forlod som den sidste grønsværen efter den store autografseance. I sin klumme i kampmagasinet slår cheftræneren fast, at fansene vil vinde point for Brøndby-holdet i sæsonen.