Mads: Vi vil starte med en sejr

13.07.2006 12:49

Når Brøndby IF i aften løber på banen til sæsonens første kamp, bliver det måske med en 11'er i aktion i den nye gule trøje. Mads Jørgensen er nemlig tilbage efter et skadesplaget forår og den stærke offensiv-spiller har fået masser af spilletid i optakten.

I et stort interview i kampmagasinet til aftenens kamp mod Valur fortæller den nye 11'er at han er spændt på den nye sæson.

- Ja, det er dejligt at være helt klar igen. I slutningen af foråret spillede jeg nogle 2. divisionskampe og Viasat Cup-kampe, så det har da været en fordel for mig at jeg har spillet kampe inden vi startede den nye sæson op. Jeg synes det er gået fint i optakten. Det var dejligt at komme i gang igen og så er det jo spændende med en ny træner, siger Mads Jørgensen der glæder sig til aftenens kamp.

- Vi gribe kampen an på samme måde som alle andre. Vi skal selvfølgelig vinde kampen og gerne med et par mål. Vi har et stærkt hold og vi skal kunne slå Valur, men det kræver naturligvis en 100 % indsats. Måler er at gå videre til næste runde og det gør vi bedst ved at sikre et godt udgangspunkt, slutter Mads Jørgensen i denne omgang.

Hele interviewet kan du læse i kampmagasinet til aftenens kamp. Det koster kun 20 kr. og kan købes ved indgangene og i boderne på Brøndby Stadion.

Mads Jørgensen

Mads Jørgensen er i fokus i sæsonens første kampmagasin. Her får du velkomst, optakt, modstander-præsentation, quiz og meget mere.