Lorentzen: Fremtiden tegner lys

12.07.2006 21:56

- Jeg har det rigtig fint. Det var lige hvad jeg ønskede mig og det jeg hele tiden har villet. Brøndby IF er min klub og jeg glæder mig til de fremtidige udfordringer under det nye trænerteam, siger Kasper Lorentzen om langtidskontrakten med Brøndby IF.

- Det har været vigtigt for mig at jeg har kunnet koncentrere mig udelukkende om min genoptræning, så vi aftalte tidligere på året at udskyde kontraktforlængelsen nogle måneder. Jeg har haft fuld fokus på min skade og min genoptræning, og nu hvor jeg nærmer mig et comeback, og inden den nye sæson sparkes i gang, var det et passende tidspunkt at få formalia på plads, fortsætter 7'eren der glæder sig til at spille under de nye trænere.

Kasper har scoret til 3-0 mod FCM i efteråret 2005.

Kasper har scoret til 3-0 mod FCM i efteråret 2005.

- Jeg har fået et meget positivt indtryk af det nye trænerteam. Jeg kan godt lide den måde de arbejder på og jeg føler virkelig at cheftræneren kan videreudvikle os som hold og som individer. Han arbejder meget med hver spiller og han har mange gode idéer. Jeg synes fremtiden tegner meget spændende. Kasper Lorentzen jubler over en

Kasper Lorentzen blev rykket op i A-truppen i januar måned 2004. To måneder inden debuterede han på 1. holdet og i efteråret 2005 fik han sit store gennembrud på Brøndby-holdet med otte mål og masser assists.

Lorentzen river sig fri af en Viborg-spiller.

Lorentzen river sig fri af en Viborg-spiller.

- I forrige sæson fik jeg kun fem kampe i SAS Ligaen da vi blev mestre. Jeg husker tydeligt hvor fed en stemning der var på Brøndby Stadion og jeg synes jo bare det var fedt i de fem kampe jeg spillede. Mit mål er at vi bliver mestre igen og at jeg får en central rolle på holdet med masser af kampe. Det var en stor oplevelse for to år siden og det ville være det største hvis vi kunne vinde DM igen foran fansene på Faxe-tribunen, siger Lorentzen der i første omgang knokler for at komme tilbage for fuld styrke.

- Nu handler det bare om at komme tilbage for fulde omdrejninger, så jeg kan arbejde videre med at fortsætte min udvikling. Der går nok nogle kampe før jeg er klar igen, men som det er gået frem på det seneste, kan det godt gå hurtigt. Jeg fokuserer dog udelukkende på at blive helt klar og derefter vil jeg kæmpe mig til en plads på holdet, slutter Lorentzen i denne omgang.