Langstidskontrakt med Lorentzen

12.07.2006 16:03

Efter et tilfredsstillende forhandlingsforløb mellem Brøndby IF, Kasper Lorentzen og hans agent Karsten Aabrink, blev de sidste underskrifter sat her til formiddag, således at Brøndby IF og Kasper Lorentzen har forlænget samarbejdet med tre år. Den nye kontrakt udløber den 30. juni 2009.

- Vi er meget tilfredse med at forlængelsen af Kaspers kontrakt nu er i hus. Kasper har et kæmpe potentiale og tog i efterårssæsonen et kæmpe skridt i retningen af at blive en stor profil på vores hold. Her markerede han sig med både masser af mål og oplæg. Han er en spiller der skal være med til at tegne fremtidens Brøndby IF og vi har store forventninger på Kasper og holdets vegne. Det har været et af René Meulensteens klare ønsker at få Kaspers kontrakt forlænget, og det ønske har vi ikke haft problemer med at imødekomme, udtaler Sportschef Anders Bjerregaard.

Sportschef Anders Bjerregaard og Kasper Lorentzen efter kontrakten er faldet på plads.

Sportschef Anders Bjerregaard og Kasper Lorentzen efter kontrakten er faldet på plads.

- Desværre har Kasper været væk hele foråret med en knæskade, men han nærmer sig et comeback efter sit genoptræningsforløb. Vi er ikke i tvivl om at Kasper kommer tilbage i fulde omdrejninger så han kan fortsætte udviklingen af sit ekstraordinære talent.

20-årige Kasper Lorentzen skiftede til Brøndby IF som lilleputspiller og har i alle ungdomsårene været et af klubbens største talenter. I januar 2004 blev Kasper Lorentzen rykket op i A-truppen.

Forud for sidste sæson blev han forfremmet til at overtage trøje nr. 7 efter Thomas Kahlenberg. Lorentzen debuterede tre dage efter sin 18 års fødselsdag og har indtil videre spillet 62 kampe og scoret 8 mål.