Kæmpe succes for Brøndby Dag

15.07.2006 14:22

Mere end 4.100 blå-gule fans og familier var på plads til første del af den store Brøndby Dag der markerer at den store Brøndbyfamilie nu tager hul på den nye sæson. Dagen blev indledt kl. 12:00 med at spillerne trænede på det nye lækre VM-græstæppe på Brøndby Stadion.

Cheftræneren

Cheftræner René Meulensteens spillere lavede sjove træningsøvelser på banen.

Masser af folk bag Faxe-tribunen

Liv og glade dage i forrygende solskinsvejr bag Faxe-tribunen, hvor der var masser af aktiviteter.

Glade fans

Unge Brøndby-fans i godt humør efter en autograf fra Martin Ericsson var sikret på blokken.

Tifo

Børnene kunne male deres egne tifoer.

Stefan Schmidt

Stefan Schmidt træner med et nyt Brøndby-talent.

Søren Colding

Søren Colding styrede bordfodboldturneringen bag Faxe-tribunen.

Sennels

Asbjørn Sennels skriver autografer. 

Masser af fans

Masser af fans på Brøndby Stadion. Her står over 500 børn i kø til at få taget billeder med spillerne.

Masser af fans på banen

Autografskrivning på banen.

Dernæst blev der trukket lod blandt de mere end to tusinde børn som var mødt op, om en plads på banen til fem forskellige træningsaktiviteter hvor spillerne bl.a. underviste i driblinger, afslutninger og meget andet. 10 børn blev som sædvanligt udvalgt til at deltage i en straffesparkskonkurrence mod Casper Ankergren, som blev sat på flere prøver af de unge talentfulde børnespillere.

Det var også muligt at få taget billeder sammen med spillerne, hvilket mere end 500 børn benyttede sig af i TDC's stand.

Afslutningsvis blev hegnet til banen åbnet og de mange tusinde fans væltede ind på banen for at få deres yndlingsspilleres autografer.

Her til eftermiddag fortsætter programmet med streetfodbold, bordfodbold, Xbox 360 spil, Jason Watts racerbil, rundvisninger, dyreshow fra Zoo og meget andet. Kl. 16:30 åbnes portene igen til Brøndby Stadion hvor ungdomsafdelingen demontrerer talentprojektet "Hurtige Fødder".

Kl. 18 sparkes Kjeld Rasmussen Cup i gang mod 1. FC Nürnberg. Billetprisen er 50 kr. for voksne. Børn under 16 år og sæsonkortholdere har gratis adgang.

Tjek mange billeder her (klik på media).

En fan på tribunen

Ivrighed på nedre SAS.