Jonas Kamper skifter til Bielefeld

11.07.2006 14:48

Brøndby IF er i dag blevet enige med den tyske 1. Bundesliga-klub Arminia Bielefeld om transfer af offensivspilleren Jonas Kamper som tiltræder øjeblikkeligt på 3-årig kontrakt i den tyske klub efter at have bestået det obligatoriske lægetjek.

- Vi har haft en god dialog med Jonas Kamper og hans agent om mulighederne for at skifte til en anden klub. Jonas var nået til et punkt i sin karriere hvor der skulle ske noget nyt, hvis han skulle videre i sin fodboldmæssige udvikling, og på Jonas' vegne er vi glade for at vi nu kan sende ham til en klub med gode udviklingsmuligheder. Vores vurdering er at vi med Kasper Lorentzen, Mads Jørgensen og de to store talenter Mike Jensen og Martin Spelmann er godt garderet på den plads som Jonas nu efterlader, udtaler sportschef Anders Bjerregaard.

Jonas Kamper jubler efter en scoring.

Jonas Kamper jubler efter en scoring mod SønerjyskE.

- Jeg har været utroligt glad for at være en del af Brøndby IF, jeg har jo været her siden ynglingetiden, og føler at jeg har gennemgået en stor udvikling. På det seneste har jeg dog ikke udviklet mig som jeg havde kunnet ønske, og jeg har følt et behov for nye udfordringer. Og nu var det rigtige tilbud dér. Den tyske liga er spillemæssigt på et niveau højere end SAS Ligaen, men samtidig kommer jeg til en mindre klub med gode muligheder for en spiller som mig. Jeg håber at jeg en dag kan vende tilbage til Brøndby IF, for klubben har indledt en meget spændende udvikling, fortæller Jonas Kamper om skiftet til Bielefeld.

Jonas Kamper nåede i sin tid i Brøndby IF at score 17 mål i 144 kampe.

Salget af Jonas Kamper påvirker ikke selskabets forventninger til årets resultat som stadig er et overskud på 80-85 mio. kr. før skat.

Ekstra