Glad Meulensteen

14.07.2006 00:07

- Som jeg sagde før kampen, var vi meget klar over at vi for alt i verden ikke måtte undervurdere Valur, og at vi skal vise respekt for vor modstander. På den baggrund er jeg glad for at se hvordan vi går ud og tager initiativet og styrer kampen fra start.

- Vi starter godt og afslutter meget, hvilket også giver et relativt hurtigt mål. Vi fortsætter med at søge den næste scoring, og får også lavet målene til både 2- og 3-0 i første halvleg. I det hele taget gjorde vi mange ting rigtigt før pausen, og det burde have været "game over" på det tidspunkt.

Bør score mere

- Efter pausen forsøger vi at gå frem og score til 4-0, men selvom vi skaber et par chancer og har nogle gode afslutninger, bliver det aldrig lige så godt som første halvleg. Valur skal også have kredit for, ikke at lægge sig ned, men vi burde have scoret et mål mere, og lukket den helt.

- Nu scorer de i stedet til 3-1, og åbner på den måde op for returkampen. Det bliver helt sikkert hårdt arbejde deroppe og en tough kamp hvor vi skal arbejde videre i samme spor som vi har startet.

Godt udgangspunkt

- Før kampen havde jeg egentlig gerne solgt den for 3-1, der er et godt resultat i Europa, og oven i hatten fik vi så en god første halvleg at bygge videre på. Udgangspunktet er i hvert fald i orden.

- Alt i alt er jeg tilfreds, og vi kan fortsætte arbejdet, smiler den hollandske cheftræner og takker af for denne aften.