Første Vejle-møde i fire år

18.07.2006 10:31

Det er en gammel kending i SAS Ligaen, der gæster Brøndby Stadion onsdag aften, men alligevel skal man over fire år tilbage for at finde det seneste møde med den jyske traditionsklub.

Senest Brøndby IF og Vejle Boldklub stod over for hinanden i dansk fodbolds bedste række var 7. april 2002, hvor opgøret endte 1-1 efter Brøndby-føring ved Ruben Bagger, og VB-udligning ved nu pensionerede Jan Sønksen på Vejle Stadion.

Vejle har ikke gæstet Brøndby Stadion siden 4. november 2001, og der fra er det bestemt Brøndby, der har de bedste minder. De blå-gule vandt nemlig ikke mindre end 6-1, og også her var Ruben Bagger med til at sænke den traditionsrige jyske klub, i det han kom på måltavlen to gange.

Det er i alt 13. gang, Vejle kommer til den københavnske vestegn, og noget kunne tyde på, at Brøndby vinder to gange ud af tre mod vejlenserne. Brøndby har nemlig otte sejre, mens Vejle har sejret fire gange. Endnu har de to klubber til gode at give hinanden en uafgjort på Brøndby Stadion.

Produceret i samarbejde med netsuperligaen.dk.

Ruben Bagger

Ruben Bagger er ude med en skade i de kommende måneder. Det skal Vejle-spillerne være glade for eftersom Bagger tidligere har vist god målform mod onsdagens modstander i SAS Liga-premieren.