Første pointtab i underholdende kamp

30.07.2006 19:41

Sæsonens to første kampe var endt 2-1 til Brøndby IF, og da Morten "Duncan" Rasmussen efter 18 minutters spil på udebane mod FC Midtjylland scorede til 1-0, så det også til at de blå-gule var på vej mod sæsonens tredje sejr på stribe.

Stillingen holdt dog kun 11 minutter indtil Dennis Sørensen udlignede på et straffespark dømt mod Casper Ankergren for at skubbe Ajilore Oluwafemi i ryggen i forbindelse med et hjørnespark. Stillingen 1-1 holdt kampen ud, men det gjorde ikke de resterende 61 minutter mindre begivenhedsløse af den grund.

Målet til 1-0 blev til efter et godt gennemspillet angreb hvor Ericsson sender bolden fladt ind mod Duncan i feltet som får kontrol over den med en god førsteberøring og sender den skråt ind bag Anders Rasmussen i FCM-målet.

Intens underholdende kamp

Før SAS Liga-premieren på Brøndby Stadion mod Vejle den 19. juli fik Brøndbyanfører Per Nielsen overrakt DBU's Fairplay-pris for sæsonen 2005/2006. Dén pris bliver lidt sværere at opnå i denne sæson efter at dommer Michael Rasmussen seks gange i løbet af kampen viste en Brøndbyspiller det gule kort.

Det vidner om en intens kamp hvor Brøndbyspillerne gik efter alle tre point, og der blev da også skabt chancer som følge af det tunge pres som blev lagt på hjemmeholdet efter pausen. Det gav dog også plads til chancer til midtjyderne, og her viste Dennis Sørensen sig som den store skurk med adskillige brændte chancer.

På trods af chancer til begge hold faldt der ikke yderligere scoringer, men i stedet blev de 10.264 tilskuere på SAS Arena vidner til en god omgang fodbold med intense markeringer, gode kontraangreb og flot spil fremad banen fra begge de to mandskaber.