Ericsson: Godt i gang

20.07.2006 11:00

- Nu er sæsonen i gang, og vi fik hvad vi kom efter. Det var en trist start på kampen, men samlet set kan vi godt være tilfredse med vores indsast. Det er selvfølgelig ikke den optimale måde at starte med et mål til modstanderen, og det påvirkede da også vores spil i 1. halvleg.

- Vi spiller for langssomt og lader Vejle komme for meget ind i kampen. I takt med kampen skrider frem synes jeg dog at vi kommer godt med, og får skabt en del chancer, og burde nok have ført ved pausen.
 
- Jeg blev selv noget frustreret, jeg syntes ikke tingene ville lykkes for mig i første halvleg, så det var en forløsning at få scoret, hvilket man måske også kunne se på min reaktion, griner Martin Ericsson.

Martin Ericsson udlignede til 1-1 i 2. halvleg.

Martin Ericsson udlignede til 1-1 i 2. halvleg.

Ny start
 
- Kampen som sådan mener jeg er godkendt. Jeg kendte ikke til Vejle før, men synes at de spillede positiv fodbold, og kom ikke bare for at forsvare sig. Med sejren er vi kommet godt i gang, hvilket jo gør det lidt nemmere for os alle den kommende tid.
 
- Personligt synes jeg er jeg er kommet langt med de nye trænere, de bruger meget tid på at tale med os hver især. På den måde har de fået skabt en tro på os selv som spillere som smitter af og er med til at styrke holdet. Det øger selvtilliden for den enkelte at der bliver arbejdet individuelt med os, og på mange måder er det en ny start for holdet.