Duncan: Dejligt at få scoret

08.07.2006 18:42

Morten Duncan Rasmussen fik fuld spilletid helt i front på Brøndby-holdet og kvitterede ved at score til 1-1 mod AIK Stockholm. Scoringen var Duncans ottende i to kampe i opstartsfasen og det har givet selvtillid efter et skadesplaget forår.

- Det var selvfølgelig dejligt at få bolden i mål igen. Jeg mener det var Lantz som spillede bolden frem, hvor Ericsson så hoppede over den. Jeg nåede så bolden og var rimelig fri og heldigvis fik jeg den sparket ind, med venstre, griner målscoreren der dog hellere havde set holdet vinde kampen.

- Jeg burde så have scoret igen i 2. halvleg, men målet bliver forhåbentlig gemt til senere på sæsonen, fortsætter den trætte angriber.

Det var første gang Brøndby-spillerne for alvor var i aktion på det nye VM-græs på Brøndby Stadion, og begejstringen for det nye underlag var stor:

- Den er helt fantastisk. Banen er helt tæt og plan, og bolden glider nærmest afsted. En virkelig forbedring som betyder meget for vores spil. Vi spillede jo ganske god fodbold, så det lover godt for sæsonen, vurderer Ducan.

Morten Duncan Rasmussen

Duncan scorede et flot mål til 1-1 i slutningen af 1. halvleg, men manglede lige den sidste skarphed ved to andre målchancer.