Dan Antons skifte på plads

25.07.2006 11:27

I går modtog Brøndby IF de endelige papirer fra Lillestrøm SK og her til formiddag satte sportschef Anders Bjerregaard sin signatur på aftalen mellem Brøndby IF og Lillestrøm SK der betyder, at Dan Anton Johansen skifter til den norske klub på en 3-årig kontrakt.

- Dan har haft et ønske om at søge nye græsgange for at få mere spilletid og det har vi fra klubbens side imødekommet. Dan har været en loyal spiller for klubben og har altid været garant for en god indstilling. Vi takker for en masse gode år og ønsker ham held og lykke i Lillestrøm, siger sportschef Anders Bjerregaard.

- Jeg har altid haft det rigtig godt i Brøndby IF og har spillet her siden jeg var en dreng. Jeg har efterhånden nået en alder hvor jeg skal spille hver gang, og det var der ikke udsigt til i Brøndby. Jeg kan se tilbage på en god tid i klubben med mange store oplevelser, men nu gælder det udfordringen i et nyt land, en ny liga og en ny klub, fortæller 26-årige Dan Anton Johansen der nåede at spille hele 259 kampe for Brøndby IF.

Dan Anton Johansen

Dan Anton Johansen under en træning på bane 3.

Dan Anton Johansen

Dan Anton Johansen nåede at spille 259 kampe og score 10 mål for barndomsklubben Brøndby IF.