Brøndby Dag: Masser af aktiviteter

11.07.2006 09:26

Når det på lørdag går løs til den første Brøndby Dag nogensinde, er der lagt op til masser af fede aktiviteter. Fra kl. 12 vil det summe af aktiviteter på og rundt om Brøndby Stadion. Vi giver dig her et overblik over nogle af de ting du kan opleve på Brøndby Dagen

Er du 15 år eller derover, kan du stadig nå at melde dig vores streetfodboldturnering

Test dig selv i FIFA 2006

Xbox kommer forbi Brøndby Stadion med deres game-trailer. Her kan du spille mod dine venner. Xbox arrangerer også en konkurrence, og finalen skal spilles på inde på selve stadion på storskærmene når der er pause i kampen mellem Brøndby IF og FC Nürnberg.

Du finder Xbox i aktivitetsområdet bag Faxe Tribunen. Læs mere om Xbox her.

Tjek de seje dyr fra Zoo

Zoologisk Have kommer til Brøndby Stadion. Her kan du tjekke de seje slanger og isbjørnens skind. I løbet af eftermiddagen er der to shows hvor alle børn og deres familier er velkomne.

  • Kl. 14:15 - krybdyrsshow
  • Kl. 15:15 - isbjørneshow

Tjek isbjørnen på zoo.dk

Du kan bl.a. komme til at  sparke straffespark mod Ankergren og Tørnes.

Du kan bl.a. komme til at  sparke straffespark mod Ankergren og Tørnes.

Footbag show

Oplev den tidligere verdensmester i freestyle footbag Ryan Mulroney (USA) og nogle af de dygtigste danske konkurrencespillere  på scenen bag Faxe Tribunen.

Lær hvordan du håndterer en footbag af den nuværende Danmarksmester på herresiden og Danmarks sejeste kvindelige footbag'er.

Læs mere om freestyle footbag her.

Få din favoritspillers autograf

Fra kl. 12 til 14 træner Brøndbyspillerne inde på Brøndby Stadion. Når træningen er slut, trækker vi lod om at komme på banen og spille fodbold sammen med spillerne.

Du kan også få taget et billede sammen med din favoritspiller og få hans autograf i TDC's stand. Læs mere på tdconline.dk.