Ankergren forlænger

21.07.2006 10:40

Brøndby IF og Casper Ankergren har i dag forlænget samarbejdet med tre år med effekt fra den 1. juli 2006. Siden sin debut på hjemmebane i oktober 2001, hvor han vikarierede for legendariske Mogens Krogh, har den 26-årige målmand spillet 97 kampe og vundet mesterskabet og pokalturneringen to gange i den blå-gule trøje.

Casper Ankergren griber sikkert ind i SAS Liga-premieren mod Vejle i onsdags.

Casper Ankergren griber sikkert ind i SAS Liga-premieren mod Vejle i onsdags.

- Først og fremmest at vi meget glade for at det er lykkedes os at forlænge aftalen med Casper. Det er et signal om at han nu er vores klare førstevalg på målmandsposten. Casper har allerede vundet meget med Brøndby IF, men Casper er samtidig en meget ambitiøs og ærgerrig målmand som hele tiden arbejder på at højne sit niveau, så holdet kan vinde endnu flere titler, fortæller sportschef Anders Bjerregaard om forlængelsen.

Ankergren skriver under.

Ankergren skriver under på tre nye år.

- Jeg er meget tilfreds med forlængelsen. Brøndby IF er jo en fantastisk klub, og nu har jeg været her i næsten seks år, hvilket jeg er meget stolt af, og jeg håber at det bliver til mange flere. Jeg synes at fremtiden ser meget lys for klubben. I René har vi fået en fantastisk træner, og det har helt sikkert også være medvirkende til forlængelsen, lyder det fra Ankergren.