Ambitionerne er de samme

19.07.2006 11:15

- Jeg har ikke kunnet undgå at bemærke, at omverdenen stiller spørgsmålstegn ved ambitionsniveauet i Brøndby IF her før SAS Liga premieren. "Udsalg IF" har jeg sågar læst i et tidligere meget sagligt fodboldmagasin, skriver Anders Bjerregaard bl.a. i sin velkomst til kampmagasinet til aftenens kamp mod Vejle.

- Måske man glemmer nogle ting i farten. Fx at vi har fået 14 nye spillere i A-truppen på halvandet år. Eller at vi allerede i januar hentede Martin Ericsson som erstatning for Johan Elmander og at Joseph Elanga og Morten Duncan Rasmussen var nyindkøb nr. syv og otte alene i sidste sæson. 14 nye spillere i en trup på halvandet år er mange og en så stor udskiftning i en trup har i sagens natur sine ulemper. Kontinuitet bygges op over lang tid.

Duncan

Morten Duncan Rasmussen er blot en af 14 nye spillere i A-truppen på halvandet år.

- Dermed ikke sagt at truppen ser ud som den skal på nuværende tidspunkt og jeg vil gerne slå fast en gang for alle, at ambitionerne forud for denne sæson er de samme som de har været det de seneste 20 år her i Brøndby IF. Vi vil slutte øverst i SAS Ligaen, vinde Pokalturneringen og nå langt i Europa.

- Vi har planer om at forstærke truppen, men det bliver ikke for enhver pris. René har haft arbejdsro til at vurdere truppen i tre uger og har selvfølgelig fået et godt billede af trup-sammensætningen. Hvor vi står stærkt og hvor vi måske har nogle mangler. Det er naturligvis ikke nemt at finde så gode spillere som vi stiler efter, men vi har en række emner vi arbejder på. Vi har bl.a. en dialog med Manchester United om låneaftaler med nogle af deres reservespillere. De andre emner vi har i kikkerten, er gode spillere som har kvaliteterne til at løfte holdet, slutter sportschefen i denne omgang.

Du kan læse hele Anders Bjerregaards optakt til aftenens kamp mod Vejle i kampmagasinet, der kan købes ved indgangene og i boderne på Brøndby Stadion.