1-0 sejren i billeder

05.07.2006 12:54

Brøndby IF sejrede i går eftermiddag 1-0 over AGF på Johan Absalonsens træffer i kampens 2. minut og i den efterfølgende halve time havde de til lejligheden grå-klædte Brøndby-spillere chancer til både 3-0, 4-0 og 5-0.

Resten af kampen forløb dog uden yderligere scoringer og Brøndby hentede dermed den anden sejr ud af to mulige i denne sæson. brondby.coms fotograf var naturligvis med i Thyregod.

Læs kampreferat og tjek startopstillingen, samt ind- og udskiftninger på Brøndby-holdet her.

Mads Jørgensen

Mads Jørgensen spillede første halvleg på den offensive midtbane og gjorde det rigtig godt. Her må han dog se et flot forsøg prelle af på stolpen bag Morten Hyldgaard i AGF-målet.

Johan Absalonsen

Målscoreren Johan Absalonsen var lige ved at slippe forbi keeperen, men trækket blev blokeret. Absalonsen fik fuld spilletid og markerede sig især i første halvleg som central angriber.