0-0 og videre

27.07.2006 22:40

Brøndby IF er videre til UEFA Cuppens 2. kvalifikationsrunde efter 0-0 på udebane mod Valur i returopgøret på Island. Dermed er René Meulensteen og Brøndby-mandskabet ubesejrede i sæsonens første fire kampe og dagens kamp var den første i sæsonen med et clean sheet.

1672 tilskuere så kampen på Islands national stadion. I morgen kl. 13:30 er der lodtrækning i UEFA hovedkvarteret Nyon til næste kvalifikationsrunde til UEFA Cup'en.

Henrik Kildentoft afslutter.

Henrik Kildentoft afslutter.

Rodet affære

Begge hold indledte kampen med et højt pres og kampens dommer havde travlt for der blev begået mange små frispark. Og da liniedommerne samtidig var flittige med at vinke for offside, blev det en kamp med mange småafbrydelser.

Kampen kom aldrig for alvor op i tempo. Brøndby var dog det hold med mest spilovertag, omend Valur var nærgående med farlige bolde i dybden. Dem måtte Ankergren bl.a. tage sig af med forudsigende markspil.

Hos Brøndby måtte Kim Daugaard stå over med en mindre blødning i baglåret. I hans sted spillede Martin Spelmann på den centrale midtbane, mens Mads Jørgensen lå på højrekanten. Helt i front afløste Kim Christensen Duncan.

Morten Rasmussen ryder op i forsvaret.

Morten Rasmussen ryder op i forsvaret.

Få chancer

Kampen bød ikke på de store chancer. Kim Christensen og Martin Ericsson blev noteret for Brøndbys største, mens Duncan gjorde det godt som indskifter med gode skudforsøg.

Valur havde også et par af de små chancer, et der bl.a. gik lige forbi mål efter en solotur, men hjemmeholdet var også tættest på en scoring. I slutminutterne headede Valur bolden på overliggeren, men bolden sprang i spil igen og dermed sluttede kampen som den startede; 0-0.

Det kunne Brøndby være bedst tjent med og de blå-gule spillere er nu videre til 2. kvalifikationsrunde i UEFA Cuppen. Næste opgave er allerede på søndag, hvor turen går til Herning. Her tager FC Midtjylland imod i 3. runde i SAS Ligaen.