Skoubo: Vemodigt at forlade Brøndby

10.01.2006 13:46

- Jeg ønskede denne dag skulle komme. Det var ikke specielt hårde forhandlinger fra min side fordi den første der ønskede at skiftet skulle blive en realitet, var mig. Selv om det er meget vemodigt at forlade Brøndby hvor jeg har haft fantastiske oplevelser, kunne jeg ikke lade chancen for at spille i en klub som Real Sociedad i en af de bedste ligaer i verden glippe, fortalte Morten Skoubo umiddelbart efter at have sat sin signatur på kontrakten med Real Sociedad i går.

Den tidligere blå-gule angriber glæder sig til at lære sine nye holdkammerater at kende og så tidligt som muligt stille sig til rådighed for sin nye træner José Mari Amorrortu:

-Jeg har stor lyst til at træne med mine nye holdkammerater. Jeg kommer med lyst til at arbejde og give alt hvad jeg har for Real Sociedad. Det ville være vidunderligt at debutere, frem for alt, foran dit eget publikum og vigtigere endnu at give dem en sejr.

Morten Skoubo har scoret til 2-0 mod FCK i Parken i DM-sæsonen.

Morten Skoubo har scoret til 2-0 mod FCK i Parken i DM-sæsonen.

Skoubo trænede med

Morten Skoubo trænede her til formiddag for første gang sammen med sine nye holdkammerater på Real Sociedads anlæg i Zubieta. Den tidligere Brøndbyspillerne ankom til anlægget kort før klokken 10 og var på træningsbanen nogle minutter senere hvor han genemgik en blød træningssession med den fysiske træner Alfonso Azurza der bestod af 50 minutters løb efterfulgt af forskellige strækøvelser. Og kl. 12 i dag blev han så officielt præsenteret som nye spiller i Real Sociedad.