Ericsson: Bliver en bedre spiller i Brøndby

30.01.2006 09:56

- Brøndby IF er en stor klub som står for positiv fodbold. Klubben har det hele: Gode spillere, gode trænere og gode forhold omkring fodbolden, og så selvfølgelig Danmarks mest engagerede fans som jeg glæder mig meget til at spille for, fortalte Martin Ericsson efter at formiddagens lægetjek var bestået, og det dermed er en realitet at han nu er Brøndbyspiller.

Den svenske offensivspiller får trøjenr. 10, og 25-årige Ericsson glæder sig til at udfylde det ansvar som netop 10'eren indbefatter:

- Jeg har tidligere spillet med nummer 10 på ryggen, men nu skal jeg jo huske på at det er Michael Laudrups gamle nummer, og det giver en ekstra dimension, så jeg må håbe at jeg kan klare presset, lyder det med et glimt i øjet fra den nye Brøndbyspiller.

Trøje nr. 10 har været ledig i halvandet år. Den seneste spiller der bar trøjenummeret var Mattias Jonson, og før ham var det Peter Madsen.

Martin Ericsson med trøje nummer 10.

Martin Ericsson med trøje nummer 10.

- Allerede før jeg skiftede til AaB, kendte jeg til Brøndby og klubbens mange kampe i Europa. Jeg glæder mig meget til at komme til at vise de blå-gule farver i Europa Cup'en. Jeg vil i hvert fald gøre mit til at vi får muligheden for at spiller europæisk i år, for det er her man virkelig udvikler sig som spiller - mod store modstander og med masser af tilskuere på stadion. I den forstand giver det et skifte til Brøndby IF flere muligheder for at blive en bedre spiller.

- Men lige her og nu er mit mål bare at finde min plads på holdet og præstere det jeg har blevet købt til. Det vil være fantastisk hvis jeg kan bidrage til at Brøndby IF genvinder mesterskabet. Vi har kun ganske få point op til FCK på førstepladsen i SAS Ligaen, så vi har bestemt en mulighed som vi skal gøre vores bedste til at forfølge, afslutter Martin Ericsson.