Avdic dobbelt målscorer

31.01.2006 10:56

Det blot 17-årige angrebstalent Denni Avdic blev dobbelt målscorer, da Brøndbys U21-trup i går besejrede 1. divisionsholdet Fremad Amager 2-0 på kunststofbanen i Sundby Idrætspark. Svenske Avdic var i det hele taget en af Brøndbys bedste, på et hold der var forstærket med flere A-trup spillere.

Thomas Rytter, Trond Andersen og Asbjørn Sennels startede i forsvaret, mens Dan Anton Johansen kom ind i 2. halvleg. På midtbanen fik Stefan Schmidt endnu engang løbet en masse kilometer, mens Johan Absalonsen også fik lejlighed til at vise sit værd.

I den velspillede kamp på en rigtig god bane, var det også glædeligt at se midtbanetalentet Mike Jensen tilbage i aktion. Han har været ude i knap to måneder med en brækket tå, men gjorde det ganske fint i går, ligesom også Martin Spelmann viste sit store potentiale.

I lørdags spillede U-21 holdet træningskamp mod Nykøbing Falster-Alliancen. Den kamp endte 0-0 efter en jævnbyrdig affære, hvor banen var frosthård.

Stefan Schmidt med bolden

Stefan Schmidt gjorde det godt på den centrale midtbane, hvor han efter sidste sæsons mange skader nu er ved at være helt oppe i omdrejninger.