Agger: Fantastisk tid i Brøndby

16.01.2006 10:55

Efter det i sidste uge faldt på plads, at Daniel Agger skiftede til Champions League-vinderne Liverpool FC, har den tidligere Brøndby-spiller haft nok at se til.

Det lykkedes dog brondby.com at fange en travl Daniel Agger til en snak om tiden i den gule trøje.

- Jeg har haft en fantastisk tid i klubben og jeg har kun positivt at sige. Da jeg blev rykket op i A-truppen blev jeg taget utrolig godt imod, og jeg er bare taknemmelig for at jeg hurtigt fik chancen på 1. holdet, indleder Daniel Agger fra sit hotelværelse i Liverpool.

- Det var fedt at vinde "the double" allerede i den første sæson på 1. holdet. Støtten fra fansene var stor og både det, holdkammeraterne og selvfølgelig trænerne har hjulpet mig til at videreudvikle mig, så jeg i dag spiller i Liverpool FC. Det er jeg dybt taknemmelig for.

Hvordan vil du se tilbage på tiden i Brøndby?

- Jamen det var bare den bedste følelse at spille for Brøndby. Det er jo en drengedrøm der er gået i opfyldelse, og bare det at debutere i Brøndbytrøjen var fedt. De 1½ år jeg nåede på 1. holdet har betydet meget for mig, både spillemæssigt og personligt, fortæller Agger og skifter selv spor i samtalen.

- Jeg synes det er helt vildt at tænke på, hvor mange mennesker der bruger stort set al deres fritid på frivilligt arbejde i klubben. Trænere og frivillige i amatørafdelingen, og fans der støtter holdet i med- og modgang. Det er helt fantastisk, siger han inden han runder af for denne omgang.

- Jeg håber jeg en dag kan vende tilbage til Brøndby Stadion og sige ordentlig farvel. Selvfølgelig til fansene der er helt fantastiske, men også til holdkammeraterne og trænerne der også har meget af æren for hvor jeg er nu. Det er jo også deres skyld at det er gået som som det nu er gået, roser Daniel Agger.

Daniel Agger

Daniel Agger vandt både mesterskab og pokalturneringen i sin første sæson som 1. holdsspiller.