U-21: Stærk defensiv ikke nok

20.02.2006 14:04

Det blev ved de tre kampe for Brøndby IF's vedkommende ved Coppa Carnevale i Italien. Det står klart efter 0-0 mod en af turneringsfavoritterne Fiorentina. Trods flot spil og ros fra bl.a. italienske medier, måtte de danske talenter forlade turneringen uden sejr og i aftes returnerede de til Danmark.

0-0 kampen var som cifrene antyder, en defensivens kamp med meget få målchancer. Fiorentina var, som de øvrige italienske hold, ultra-defensivt indstillede i deres spil, primært med lange bolde op til to angribere.

Brøndbys defensiv, anført af stærke Morten Rasmussen, stod endnu engang rigtig godt på banen, og det lykkedes faktisk kun Fiorentina at producere en halv målchance. Brøndby derimod nød godt af for første gang at spille på en god bane, og de blå-gule spillede sig frem til i hvert fald tre gode målchancer.

Martin Spelmann og Morten Rasmussen fremhæves blandt Brøndbys bedste set over alle tre kampe. Mike Jensen scorede Brøndbys eneste mål i turneringen, mod Partizan Beograd, der blev den altafgørende kamp for Brøndby (2-1 nederlag).

Næste "større" opgave for U-21 spillerne er træningslejr i Vildbjerg (17. 18. og 19. marts).

Startopstilling

M. Tørnæs

M. Arlofeldt - P. Bentsen - M. Rasmussen - A. Randrup

M. Spelmann - J. Christjansen

Mike Jensen - N. Rønne - M. Olsen

D. Avdic

Indskiftninger

  • K. Bo Andersen/ N. Rønne
  • Mikkel Jensen/ J. Christjansen