Rasmussen: Masse chancer

13.02.2006 09:28

Et forsøg reddet på målstregen og et fremtvunget straffespark. Det var bl.a. Thomas Rasmussens bidrag til gårsdagens 2-0 sejr over Kalmar, en kamp hvor 1. halvleg var markant bedre end de sidste 45 minutter.

- Vi skal være koncentrerede i 90 minutter og ikke give den slags chancer væk, vi ser i dag. Vi gør det godt i første halvleg, og jeg ser udsvingene i de sidste 45 minutter som en kombination af baneforholdene og koncentrationssvigt. På sådan en bane er det ekstra nødvendigt at holde fokus, men det glipper vist nogle gange, mener Thomas Rasmussen.

- Vi prøver måske lidt for meget i perioder, i stedet for at spille det simple spil, men især i starten går det også godt. Vi får lagt nogle bolde i dybden og skabt en masse chancer, og for mit eget vedkommende er jeg rimeligt tilfreds med dagens indsats.

- Ved straffesparket går jeg ind i en duel, hvor jeg ser keeperen komme stormende ud. Jeg prikker den med vilje forbi ham, og han kan ikke undgå kontakten. Ellers havde jeg jo bare løbet videre og sat den ind, fortæller han om situationen, der kunne have ført til en 2-0 føring midt i anden halvleg.

- Jeg har også selv en, der bliver reddet på stregen. Den havde jeg sgu gerne set gå ind.

- Når det er sagt, synes jeg der er flere gode ting at tage med. Mit eget samarbejde med Joseph (Elanga, Red.) udvikler sig rigtig godt. Vi har en god indbyrdes forståelse, og han er kanon til at komme med frem.

- Vi har dog en enorm bred trup, og der er ingen der er sikre på en plads i start-11'eren. Heller ikke mig, og selvom jeg indtil videre har spillet alle kampe, ved jeg godt, at der skal leveres hver gang. Også til træning. Det er kun positivt, understreger han.

- Nu er vi vel tvunget til at vinde på torsdag, så det må vi op og gøre. Længere er den ikke.

Thomas Rasmussen fældet

Thomas Rasmussen fremtvang straffespark, som Dan Anton Johansen dog misbrugte.