Per: Stærk offensiv

09.02.2006 10:14

Så er vi endelig ved at være i gang igen, og når det nu skal være, kan man vel ikke bede om et bedre kick-off på året end en hjemmekamp mod FCK. Det er første gang i år vi skal spille om point, og det bliver spændende at se, hvor vi står efter en måneds træning og god optakt.

Vi kom tidligere på ugen hjem fra årets anden træningslejr, der som tidligere beskrevet foregik på Chelseas anlæg i London. Det var en god tur, som endte med en god lille revanche for os, der var med sidst vi spillede mod Brentford.

Per Nielsen målscoring i Farum Park

Anføreren er klar til kamp.

God træning

Det var ét af målene inden kampen, så da den stod 1-0 til dem efter et halvt minut kiggede vi lidt på hinanden, og så var der kun en vej resten af kampen. Som de fleste ved vandt vi 6-1, så vi fik alligevel hvad vi kom efter, og lidt til.

Vi er stadig midt i optaktsfasen, og er vel først helt på 100% lidt inde i marts. Det har derfor heller ikke været verdens sværeste modstandere vi har mødt, men på nuværende tidspunkt er det fint, at få spillet de nye ind på holdet, og give offensiven god kamptræning med bolden.

Det må man sige at vi har fået, og vi har også set at de tre nye alle er spillere, der tilfører holdet noget på hver deres område.

Kompetent forstærkning

Ericsson kender vi allerede som en meget svær modstander, og han har imponeret under træning og i kamp for os.

Mortens opgave er at score mål, og det må man sige han har bevist han er dygtig til. Han får masser af bolde at arbejde med på det her hold, så jeg tror vi allerede i foråret vil se meget til ham.

På venstreback-pladsen har vi nu fået god konkurrence, og har to rigtig gode alternativer. Elanga er hurtig og rigtig god med bolden, og han bliver meget spændende at følge.

Alt i alt står vi med en rigtig stærk trup, hvor der specielt i offensiven er utrolig mange muligheder for trænerne. De tre nye er gledet rigtig godt ind i truppen, også socialt, så det ser rigtig fornuftigt ud - hele vejen rundt.

Karim Zaza og Per Nielsen

Sulten har meldt sig og som det kan ses er humøret i top under gårsdagens pressemøde. Anføreren virker i hvert fald glad.

Klar til kamp

Kampen i aften er den første af tre hjemmekampe mod FCK inden for en måned. Måske ikke helt optimalt planlagt. Når det er sagt, er det dog en af den slags opgør, hvor man slet ikke kan undgå at gå tændt på banen, og jeg både håber og tror der kommer rigtig mange mennesker på Brøndby Stadion i aften. For at støtte os som altid, men også for at give de nye en fortjent varm velkomst. 

Jeg håber vi ses, når vi forhåbentlig tager det første af 3 stik i aften.

Per Nielsen