Laudrup: Vi glæder os

08.02.2006 12:44

Cheftræner Michael Laudrup glæder sig til morgendagens Royal League-kamp mod F.C. København, og vurderer det til at være en rigtig god kamp at indlede fodboldåret med. Efter små to måneders kamppause, glæder både spillere og trænere sig til at komme i aktion igen. 

- Vi har været i gang i en måned nu og alle er selvfølgelig glade for, at det igen handler om betydende kampe. Vi har været ude at rejse to gange og spillet fire træningskampe. To på Gran Canaria og to i England, og der er positive ting at tage med fra alle kampe, sagde Michael Laudrup på dagens pressemøde forud for Royal League-kampen i morgen.

- Fra trænersiden er vi meget glade for truppen som den ser ud. Vi har, med undtagelse af Mads Jørgensen og Kaspar Dalgas, en skadesfri og fit trup. Vi forventer godt nok, at Asbjørn Sennels er ude i en uges tid endnu med sin forstrækning i baglåret, men det går planmæssigt med Johan Elmander's genoptræning.

- Der venter os i hvert fald tre, og gerne også fire, Royal League-kampe her i februar måned, inden vi igen skal møde FCK to gange indenfor en uge. Herfra venter der et kort forår med to kampe om ugen, sluttede Laudrup.

Michael Laudrup

Michael Laudrup i afslappet stil på pressemødet.

Per Bjerregaard, Michael Laudrup og John Faxe Jensen

 Smil på pressemødet.

Det flotte trofæ 

Anfører Per Nielsen, assistenttræner John Faxe Jensen og cheftræner Michael Laudrup fremviser stolt årets første trofæ.