Laudrup: Koncentration er nøglen

12.02.2006 20:41

- Banen til trods synes jeg vi får vist en god gang fodbold, især de første 45 minutter. Desværre får vi ikke scoret mere end et enkelt mål, og ved stillingen 1-0 lever kampen videre. Anden halvdel af kampen lever slet ikke op til første fra vores side, og i perioder var det faktisk rigtig skidt, evaluerer Michael Laudrup kort efter kampen.

- I nogle situationer er vi decideret heldige med, at Kalmar ikke får udlignet, og selvom vi også har vores store chancer, med straffesparket som den største, kunne den godt have stået 1-1 mod slutningen af kampen.

Koncentration

- Det ærgrer mig at vi har så mange sløsefejl. Det skal rettes, for selvom vi ved, at det ikke er med vilje den slags sker, så må vi spille efter forholdene, og når banerne ser ud som de gør, skal man være 100% koncentreret om alle bolde.

I forhold til torsdagens kamp, var der en del nye ansigter i dagens startopstilling. Det forklarer Laudrup således:

- Vi havde skiftet 5 mand ud i forholdt til kampen mod FCK. Det er helt efter planen, og ideen er naturligvis at have alle mand klar til sæsonpremieren. I første halvleg viste vi da også, at der er mange gode spillere om budet, smiler han skævt.

Går efter sejren

- Desværre får Per Nielsen et knæ i baghovedet, og han må gå ud med smerter. Vi ved ikke hvor slemt det er, eller om det er slemt, men vi må nok vente til i morgen med at give en melding.

- Nu handler det om at spille den sidste gruppekamp på torsdag. Vinder vi den, ser det ud som om vi kan gå videre på én af de bedste tredjepladser, så det går vi naturligvis efter, runder cheftræneren af.