Kamper: Oplæg giver selvtillid

13.02.2006 10:42

For anden kamp i træk var Jonas Kamper i oplæggerens rolle. I torsdag spillede han Kim Christensen fri til scoring mod FCK, og i går var det så Morten Duncan Rasmussen der fik serveret en sukkerbold fra Brøndbys hurtige højrefløj.

- Det var op og ned i dag, men det er klart at det giver selvtillid at få lagt op til nogle mål. Morten og jeg kender jo hinanden fra U21-landsholdet, og han ved hvor jeg slår den i den slags situationer. Samtidig ved jeg hvor han skal spilles, og hvornår, så det var dejligt at se det gav pote i dag, smiler Jonas Kamper efter 90 minutters spilletid.

- Vi får lagt op til en del, men den kommer ikke rigtigt det sidste stykke i dag. Det handler bare om at blive ved, for vi ved det kommer, forklarer kantspilleren.

- Der er mange om pladserne i Brøndby, og især på den plads jeg spiller er konkurrencen stor. Det er en udfordring jeg har tænkt mig at tage imod, og jeg giver mig hver eneste gang. I dag gav det et mål og en del ravage hos modstanderen, fortæller han med et skævt smil.

Kamper indlæg

Jonas Kamper lægger her op til Duncans føringsmål, efter et flot Brøndbyangreb.

Jonas Kamper

Kamper vælger her at afslutte i en overtalssituation. Stefan Schmidt scorer køligt på returbolden.