Fast plads i foråret?

28.02.2006 13:25

Hvis du ikke allerede har sæsonkort til Brøndby Stadion, har du fortsat muligheden for at sikre en plads når Danmarks Stolthed blæser til angreb og indleder afgørende fase af jagten på det 11. mesterskab.

Med et sæsonkort får du fast plads til de to kommende arvefjendeopgør mod F.C. København: i pokalkvartfinalen den 5. marts og til guldbraget i forårspremieren i SAS Ligaen den 12. marts på Brøndby Stadion.

Læs alt om sæsonkort forår 2006 her og se hvilke tribuner du kan købe sæsonkort til, eller køb dit sæsonkort online.

Retov

Brøndby IF's mange sæsonkortholdere har fået fuld valuta for pengene i efteråret. Her fører Martin Retov bolden frem mod Espanyol i UEFA Cup'en.

DBU partout-kort

For indehavere af DBU partout-kort gælder det, at billetter til SAS Liga-braget 12. marts mod F.C. København skal rekvireres inden kampen. En kopi af kortet skal fremsendes til Brøndby IF - mod forevisning af det gyldige partoutkort udleveres billetterne i receptionen på kampdagen. Billetterne kan bestilles til og med den 13. februar 2006.

Billetter til udekampen mod FCK

Den 30. april mødes F.C. København og Brøndby IF i Parken i SAS Ligaens tredie og sidste indbyrdes opgør, og hvis tendensen fra de seneste sæsoner fortsætter, kan meget blive afgjort her i en helt stor guldkamp.

BrøndbyShoppen har 3000 billetter til rådighed til Brøndbyafsnittet på D-tribunen. Prisen pr. billet er 195 inkl. gebyr. Billetter til kampen skal købes i BrøndbyShoppen på Brøndby Stadion.

Webshop

  • Køb dit sæsonkort her