Ericsson med fra start

01.02.2006 10:34

Brøndbys nye offensivkreatør, Martin Ericsson, starter inde for de danske mestre og pokalvindere, der netop har sparket træningskampen mod Wycombe Wanderes i gang. Dermed får svenskeren sin uofficielle debut i Brøndbytrøjen i Bisham i London.

Den nye 10'er spiller på den offensive midtbane, lige bag nyindkøbet Morten "Duncan" Rasmussen helt i front. Foran Karim Zaza på mål ligner forsvaret sig selv fra efteråret, mens Stefan Schmidt starter inde på den centrale midtbane.

For Brøndby bliver det tredie træningskamp i 2006. I de to foregående har de blå-gule fundet vej til netmaskerne tre gange i hver kamp: 3-3 mod Rosenborg og 3-2 over Pohang Steelers, begge kampe spillet under Maspalomas Cup 2006 på Gran Canaria i januar måned.

Der er kick off kl. 11:00 lokal tid. Følg med på brondby.com senere på dagen, hvor du kan læse et referat fra kampen.

Topholdet Wycombe

Wycombe Wanderes er tophold i League 2 i England, den fjerdebedste række. Efter 30 spillede kampe fører Wycombe rækken med tre point. Wycombe er eksperter i uafgjorte kampe. Halvdelen af kampene er endt uden vinder med Wycombe på banen, mens topholdet har 13 sejre og to nederlag.

Wycombe er ubesejret i 20 turneringskampe, men har ikke vundet i de seneste tre forsøg. Holdets topscorere er Tommy Mooney (13 mål) og Nathan Tyson (11 mål).

Brøndbys startopstilling

K. Zaza

T. Rytter - P. Nielsen - T. Andersen - A. Sennels

M. Lantz - S. Schmidt

K. Lorentzen - M. Ericsson - T. Rasmussen

M. "Duncan" Rasmussen