Elanga: 100 % hver gang

10.02.2006 11:33

Joseph Elanga fik en god start i Brøndbytrøjen. Især i første halvleg fik den hurtige venstreback vist flotte tekniske detaljer, og samspillet med Thomas Rasmussen var fint.

- Det var rart at komme i gang for alvor, selvom resultatet ikke lige var det vi håbede på. Der var et godt tempo fra start. Vi fik vist nogle gode ting og får skabt nogle gode chancer, sagde Joseph Elanga efter debut'en.

- Jeg skal selvfølgelig lære de andre rigtigt at kende, men jeg er sikker på at holdet nok skal udvikle sig den kommende tid, og vi snart kommer til at se et endnu bedre Brøndby hold.

- For mit eget vedkommende gik det godt, synes jeg. Det jeg fokuserer på er at yde 100% til hver kamp, det er det vigtigste. I dag kommer jeg med frem nogle gange og det er vigtigt at jeg kan det for Brøndbys spil. Brøndby er et teknisk godt hold, og det passer mig perfekt. Jeg ser det som en kæmpe chance at komme hertil og spille, og ikke mindst, at træne under to så store fodboldpersonligheder som Laudrup og Faxe.

- Jeg har nu spillet i Skandinavien i 6 år, og hvis man ser på Danmark i forhold til Sverige er spillet hurtigere og mere teknisk betonet, og det passer perfekt til mig. Jeg prøver at tænke fodbold og forudse spillet, det sammen med teknik vil jeg prøve at udvikle her i Brøndby. Holdet som helhed bliver helt sikkert også bedre, og jeg er helt sikker på at vi nok skal slå F.C. København i de kommende kampe. Når vi har de sidste detaljer på plads, og bedre indbyrdes forståelse bliver vi meget svære at slå, sagde Elanga inden han rundede af i denne omgang.

- Det var en oplevelse at spille på Brøndby Stadion, og jeg er meget glad for den modtagelse jeg har fået. Det er gode fans, der helt sikkert er gode at have i ryggen, slog Elanga fast.

Joseph Elanga med bolden 

Elanga indledte med tryllerier på venstrekanten og fik i det hele taget en god debut på Brøndbyholdet trods nederlaget.