Duncan: Vil det hele

13.02.2006 09:35

Med fem mål i tre træningskampe og en god officiel debut mod FCK i torsdags, har Morten Duncan Rasmussen fået en lovende start i Brøndbytrøjen. I går scorede han sit første mål, da Kalmar blev besejret 2-0 i Royal League på Brøndby Stadion.

- Som jeg ser målet kommer det efter et fantastisk opspil, hvor Jonas Kamper ender med at sende et perfekt indlæg ind til mig. Jeg får sat foden på og den ryger ind ved stolperoden, så det var jo bare perfekt, siger Duncan til brondby.com.

- Det er altid dejligt at score, og det her er jo mit første i en officiel kamp, så det er selvfølgelig specielt. Jeg havde et par chancer i sidste kamp, som var tæt ved at give mål, men ind kom de ikke. Derfor var det dejligt at se den gå ind i dag, fortæller den effektive angriber.

- Vi spiller OK i store dele af kampen, men til sidst giver vi for mange chancer væk. Vi vil alle gerne vise lidt, og det er måske derfor afslutningen bliver som den gør. Jeg er nok selv lidt for meget med nede og hente bolde, for når man fører 1-0 handler det om, at lade de andre arbejde lidt, og så udnytte de muligheder, der altid kommer.

- Man vil jo det hele, griner han. Men det arbejder jeg videre på. Indtil da handler det bare om at putte den ind på de chancer man får. Så ofte som muligt, runder den glade målscorer af.

Morten Duncan til 1-0

Glæden var stor, da Duncan satte sidste fod på et perfekt Brøndbyangreb.

Duncan

En venlig hilsen til Faxe-tribunen.

Duncan

Duncan sled og slæbte helt i front, og belønningen var bl.a. den første scoring i Brøndbytrøjen.