Duncan: Kæmpe oplevelse

10.02.2006 10:42

- Det var selvfølgelig trist at tabe i den første "rigtige" kamp. Vi havde begge hold vores perioder og generelt set gik det op og ned, synes jeg. Personligt gik det okay, men det var ærgerligt at jeg ikke scorede. Vores sammenspil oppe i front gik godt, selvom vi ikke kender hinanden så godt endnu, sagde en træt Morten Duncan Rasmussen ovenpå 90 minutters hård fight.

- Grundlæggende spiller lige op med F.C. København i dag, men overordnet set, mener jeg at vi er det bedste hold selvom vi taber. Det havde været mere passende med uafgjort, men sådan skulle det ikke være. Vi satser til sidst, men det giver desværre ikke gevinst.

- I forhold til at spille i AGF er der den store forskel at det på mange områder er sjovere at spille med Brøndby. Her har vi bolden og er spilstyrende hvor vi i AGF i en kamp mod F.C. København nok mere ville have haft alle mand bag bolden og ventet på en kontrachance.

Hvordan var det så at spille den første kamp?

- For mig var det også en kæmpe oplevelse at spille på Brøndby Stadion med den gule bluse på. Jeg har jo været her nogle gange før, men med de mange fans i mod mig, griner Morten Rasmussen.

- Denne gang var det med hele Faxe tribunen i ryggen, og det var helt fantastisk. Jeg må jo nok indrømme at det var med noget kriller i maven at jeg løb ind. Som sagt var det en kæmpe oplevelse og jeg glæder mig meget til den kommende tid, både på holdet og på Brøndby Stadion.

Morten Duncan Rasmussen

Duncan viste fin skarphed i sin debut, men havde ikke heldet til at få bolden forbi Jesper Christiansen i FCK-målet.