Williams: Dejligt med fansene

08.12.2006 12:00

David Williams har de seneste uger oplevet stor succes i Brøndby-trøjen med scoringer mod Silkeborg og to gange i den seneste hjemmekamp mod Hammarby. Det har givet selvtillid.

- Det er rigtig dejligt. At score mål er jo mit job. Jeg er lidt overrasket over, at det er sket så hurtigt. Det er en stor ting at komme op fra reserveholdet og så score. Det er ikke noget, man forventer, men nu gælder det om at være konstant, siger David Williams i et interview i Kampmagasinet til søndagens kamp mod Lillestrøm på Brøndby Stadion.

Hvordan vil du beskrive fansene i Brøndby?

- De er rigtig gode. De er meget vokale og meget engagerede. I den australske liga kommer folk også til kamp, men de ser bare kampen og har ikke samme passion for sporten. I Australien elsker man mange sportsgrene, men her er fodbold det store, og det er dejligt at spille foran sådan et godt publikum.

Nogle af fansene har startet en sang, der lyder "aussie aussie aussie oy oy oy". Hvad betyder det?

- Det er en lille chant, der er til alle sportskampe i Australien. Jeg har godt hørt det i Brøndby også. Det var før kampen, hvor vi laver "the Fenerbahce".

Er der spillere I Brøndby, der har imponeret dig?

- Ericssons touch er fantastisk. Han er en førsteklasses spiller i min verden. Han scorer mål og er god til at spille bolde i dybden til mig. Jeg elsker at spille med ham. Derudover synes jeg, at Morten Rasmussen, eller Molle som han hedder, er fantastisk i forsvaret. Han er god og solid.

Læs mere om søndagens kamp i Kampmagasinet som du kan købe ved indgangene og i boderne på Brøndby Stadion. Prisen 20 kr.

David Williams

David Williams blev dobbelt målscorer i seneste hjemmekamp. Søndag spiller Brøndby årets sidste kamp, når Lillestrøm kommer på besøg.