Sundhedssektoren styrkes yderligere

08.12.2006 13:23

Fra 1. juli 2007 styrker Brøndby IF sundhedssektoren yderligere. Det sker når Johannes Breum tilknyttes de blå-gule på fuld tid på en 3-årig kontrakt. Den tidligere Milan Lab-kiropraktor arbejder i øjeblikket som konsulent for Brøndby IF.

- Jeg er meget glad for at vi nu styrker samarbejdet med Johannes Breum yderligere, hvilket jeg ser som en naturlig konsekvens af vores strategi om  at skabe de bedste forhold for vores spillere. Johannes er i øjeblikket på videreuddannelse i USA, men vil foråret igennem gennemføre forskellige forløb med spillerne, fortæller adm. dir. Per Bjerregaard.

Johannes Breum blev i 1994 uddannet Bachelor of Science og Doctor of Chiropractic fra Anglo-European College of Chiropractic på universitetet i Portsmouth. Han startede samme år sin turnus i privat praksis i England, og fortsatte den inden for sportskiropraktik i Italien i 1996, indtil han i 1999 blev fuldtidsansat og tilknyttet sundhedssektoren i AC Milan, det såkaldte Milan Lab.

Skade

Johannes Breum kan trække på sine erfaringer fra Milan Lab der er førende hvad angår forebyggelse, genoptræning og behandling af fodboldskader.

Ekstra