Per: Stærkere trup i det nye år

11.12.2006 09:18

Søndagens kamp mod Lillestrøm var efterårets sidste og anfører Per Nielsen går til vinterpause med en god følelse.

- Jeg er godt tilfreds. Jeg gider ikke tænke fodbold mere. Jeg skal bare hjem at slappe af og hygge mig. Der er sket meget her i efteråret. Nu er det slut, og vi skal bare hjem at lade batterierne op og være klar, når vi starter op igen til foråret, siger han.

Foreløbig har Royal League været en positiv oplevelse.

- Vi har to kampe mod FCK, og så ved jeg ikke, hvem vi kan møde. Jeg glæder mig over, at vi er videre, og det er første gang i denne her turnerings historie, så det er selvfølgelig meget positivt, siger anføreren, der håber på et bedre Brøndby-hold efter vinterpausen.
 
- Jeg har nogle forventninger om at vores trup bliver bredere, og der tænker jeg ikke på indkøb, for det har jeg intet med at gøre. Alle de spillere vi har skadet, håber jeg bliver klar, så vi får lidt flere strenge at spille på. Vi har stort set ikke spillet med samme hold to kampe i træk. Kan vi komme til det, bliver det positivt, siger Per Nielsen, der også lige havde en kommentar til dagens målscorer.

- David han er jo fantastisk og har gjort det rigtig godt her i Royal League, hvor han har fået chancen, siger Per Nielsen.

Per Nielsen

Per Nielsen i aktion i det første Royal league-opgør mod Lillestrøm. I aftes sluttede året med 1-1 på Brøndby stadion mod netop Lillestrøm.