Kildentoft tvivlsom

08.12.2006 14:12

Heller ikke til årets sidste kamp er der udsigt til, at trænerteamet Meulensteen og Siggaard får flere spillere til rådighed. Senest er Henrik Kildentoft kommet på skadeslisten og er derfor tvivlsom til opgøret mod Lillestrøm på søndag.

Kildentoft måtte lade sig udskifte kort før pausen i gårsdagens Royal League-kamp mod Lillestrøm med lårproblemer.

- Det spændte helt op i låret så jeg kunne ikke spille videre. Nu har jeg fået behandling i dag og så må vi se hvordan den har det i morgen når vi skal træne. Først der ved vi om jeg kan spille søndag, fortæller Henrik Kildentoft om skaden i det højre lår.

Derudover er det sikkert, at René Meulensteen også må undvære Mads Jørgensen til den sidste kamp. Tilbagevendende problemer med knæet generer fortsat kantspilleren der skal have ro resten af året

Til gengæld ventes det, at Martin Ericsson og Marcus Lantz er klar til en plads i truppen, ligesom også Thomas Rytter og Thomas Rasmussen, der var med i Lillestrøm, forventes det. De døjer begge med lyskenproblemer og tager formentlig plads på bænken.

Martin Retov står over med karantæne.

Henrik Kildentoft. Copyright: Royal League - ScanpixNorge.

Henrik Kildentoft er tvivlsom til søndagens kamp mod Lillestrøm på Brøndby Stadion. Copyright: Royal League - ScanpixNorge.