Duncan helt klar til opstarten

12.12.2006 12:17

Mens truppen officielt er sendt på juleferie, er der fortsat en gruppe spillere der møder til træning. Således var Morten Duncan Rasmussen én af flere spillere der frivilligt knoklede i styrkerummet her til formiddag.

Det personlige program fra den fysiske træner René Skovdahl lyder på fem ugentlige træninger, fordelt på løbetræning tre dage og styrketræning for benene to dage.

- Jeg skulle gerne være i bedre form end de fleste andre når vi starter op til januar, siger Duncan med et smil.

2006 blev på mange områder et skuffende år for angriberen. Det startede lovende efter januarskiftet fra AGF med en række scoringer i træningskampene og mål i den blot 2. hjemmekamp, men en knæskade i en landskamp i marts måned holdt ham fra banen, og formen, i størstedelen af foråret.

Efter sommerpause og opstartstræning var den så gal igen i slutningen af august måned efter en god indledning på sæsonen. Han blev skadet efter et uheld i forbindelse med den aflyste hjemmekamp mod Silkeborg IF.

Prognosen var en pause på 10-12 uger og siden da har han kæmpet for at komme tilbage og Duncan nåede at træne fuldt med i hele sidste uge.

- Det gik fint. Jeg kunne være med i det hele og jeg kunne intet mærke. I princippet kunne jeg godt have spillet eller siddet på bænken i Royal League, men vi vurderede det ville være bedst at jeg stod over. Så er jeg helt klar til januar.

Selvom ferien sikkert er faldet belejligt for flere af holdkammeraterne der har spillet 30 kampe i efteråret, kan Duncan ikke vente med at komme i gang igen.

- Jge glæder mig helt vildt. Jeg har ikke spillet meget i 2006 og nåede aldrig at komme i topform pga. skaderne, så jeg glæder mig virkelig til opstarten. Her regner jeg med at være i rigtig god form når vi tager hul på den tunge træning, slutter Duncan der ikke forventer at skulle med i TELE 2 Cuppen i Brøndby Hallen lørdag den 6. januar.

Duncan og den øvrige trup er kaldt til den første træning den 8. januar.

Morten Duncan Rasmussen

Morten Duncan Rasmussen fremtvinger her straffespark på Brøndby Stadion i hjemmekampen mod AC Horsens, som han efterfølgende selv scorede på. Duncan nåede at spille 10 kampe i efteråret og score fire mål inden en knæskade atter satte ham ud af spillet.