Tørnes: Gøre mit bedste

11.08.2006 01:41

- Ja, det var en noget overraskende debut, men da jeg så at dommeren trak det røde kort frem i stedet for det gule, var der jo ikke andet at gøre end at tage benskinnerne på og så løbe på banen og gøre det som godt som muligt, lød det fra 2. målmand Michael Tørnes efter at han overtog buret efter Casper Ankergrens udvisning.

- Den opgave jeg satte mig, var ganske klar: ind og holde nullet. At gøre mit bedste som jeg altid søger at gøre til træning og på 2. divisionsholdet. Casper er selvfølgelig en bedre målmand end mig, men jeg forsøger at lære noget hele tiden, og så må jeg bare vente på at jeg får chancen.

- Dén fik jeg så foreløbig i dag, og nu er det ikke andet at gøre end at sørge for at vi kommer vicdere efter hjemmekampen på Brøndby Stadion, lød det fra den debuterende målmand.

Ingen mål, ingen chancer

- Jeg kan ikke sige at vi bare skulle have scoret på vores chancer, for vi skabte ikke rigtig nogen, og så scorer man jo ingen mål.

- Vi har vel to afslutninger i hele kampen. En i første halvleg og en i anden halvleg hvor Kasper Lorentzen sparker frispark, og netop dén var vel vores bedste forsøg i hele kampen, lød det fra midtbanekrigeren Marcus Lantz efter 0-0 kampen i Tallinn.