Spelmann: Vi frygter ingen

25.08.2006 10:23

- Jeg synes at det gik godt, fortæller Spelmann om sin egen præstation og fortsætter: Jeg synes at jeg levede op til de aftaler vi havde inden kampen, hvor det bl.a. var min opgave at smide bolde op til Duncan i angrebet. Jeg synes at vi havde fuldstændig styr på dem defensivt, så jeg kan kun være tilfreds. Pladsen er jo ikke ukendt for mig: jeg har spillet højre back i U-truppen i længere tid, så jeg følte mig godt nok tilpas.

- På sin vis er jeg lidt overrasket over den tillid trænerteamet har vist mig allerede. Jeg havde egentligt bare en ide om at dette år skulle være et læreår, så man må sige at det er gået over al forventning.

- Det er klart at den tillid har været med til at give mig et løft. Man skal dog også huske på at der har, og er mange skader, som så har givet plads til mig. Når alle er klar må vi se hvad der så sker, men indtil videre nyder jeg det i fulde drag.

Duncan

Spelmann kunne se Duncan være inddirekte årsag til 1-0 målet ved Mike Jensen.

Lad dem komme

Om kampen fortalte Martin Spelmann:

- Første halvleg mangler vi noget i vores spil, men det får vi rettet i pausen, hvor vi får talt om at vi skal åbne spillet mere, hvilket lykkes godt i de sidste 45 minutter. Vi får så også et friskt pust med indskiftningen af Mike og Nikolaj, og målene kom jo også, må man sige. Jeg synes så også at det er fedt at der er så mange unge spillere på holdet, det viser jo at der bliver satset på talenterne fra trænernes side.

At tiltroen fra trænerne har givet Martin Spelmann et boost på selvtilliden, er der ingen tvivl om da, snakken falder på mulige modstandernavne til dagens lodtrækning:

- Jeg vil gerne have et storhold, vi skal nok klare dem. Vi frygter ingen modstandere, og som jeg ser det, er jeg sikker på at vi kan nå langt hvis vi fastholder niveauet fra anden halvleg i dag, kommer det fra den unge spiller med slet skjult stolthed.