Spelmann: Arbejder videre

14.08.2006 11:47

- Jeg er meget glad for den tillid trænerne viser mig, og selvfølgelig er det da dejligt at høre, at han mener jeg er vores bedste mand i dag. Det kan man bruge personligt, men når vi smider en sejr væk, er der andre ting, der står lidt foran på listen over reaktioner, siger Martin Spelmann efter en rigtig god kamp på Brøndbys midtbane.

- Vi har styr over kampen og vi skaber de nødvendige chancer. Så er det ikke godt nok, at vi ikke vinder. I anden halvleg kommer vi til at løbe alt for meget, og spiller for lidt fodbold, mener den unge midtbanekomet.

- For mit eget vedkommende er det gået rigtig hurtigt, men jeg føler godt jeg kan følge med. Jeg har jo hele tiden en rutineret spiller ved min side, og i dag er Kim virkelig god til hele tiden, at tale med mig og dirigere lidt. Sådan er det også med Lantz, men jeg ved jo godt, at det sikkert ikke bliver fuld spilletid i resten af efterårets kampe.

- Jeg skal dog nok få min spilletid, tilføjer han hurtigt. Jeg arbejder videre til træning, og nyder den tid jeg får. Næste gang skal det dog blive til tre point, uanset hvor vi spiller. Det andet er for fjollet, runder Martin Spelmann af med et halvt løfte, halv konstatering.

Martin Spelmann

Spelmann har været en af sæsonens positive overraskelser på Brøndby-holdet.