René: Fansene er de første på holdet

23.08.2006 15:36

I sin optakts-klumme i Kampmagasinet til Flora Tallinn-kampen ser Brøndby IFs cheftræner tilbage på den seneste sejr over Viborg, en kamp der bød på mange gode takter. Især det defensive glædede René Meulensteen.

-Det defensive arbejde på holdet var faktisk noget af det jeg var mest tilfreds med. Vi holdt fuldstændig Viborg fra chancer, de havde kun én, og i 2. halvleg formåede vi at spille meget langt væk fra vores mål. I perioder fik vi også det flydende spil at se, med bedre bevægelse, fart og tempo i spillet. Det er kun et spørgsmål om tid før vi rigtig brager igennem i en hel kamp, men indtil da glæder jeg mig over, at vi vokser os stærkere for hver kamp vi spiller, skriver cheftræneren.

- Også uden for banen bliver vi stærkere og stærkere fra dag til dag. Forleden lavede vi worksgroups på holdet, hvor vi arbejdede med nogle af de mentale områder ? og de påvirkninger der er. Og jeg var meget tilfreds med det arbejde gutterne lavede. Vi er enige om at holde fokus på vores arbejde og modgang og negativitet vendes til noget positivt. Vi rykker tættere på hinanden og vi står endnu stærkere sammen som hold. Vi har en god teamspirit og dét er altid fundamentet for et stort hold.

- Heldigvis spiller vi med 12 spillere mod deres 11. Jeg har sagt det mange gange før og kommer til det mange gange endnu: vores fans er 12. manden der bærer holdet frem i med - og modgang. Bare kig på vores første kampe i sæsonen. Den energi og selvtillid spillerne får fra fansene er ubeskrivelig og den betyder virkelig meget.

- Jeg plejer at sige det sådan, at fansene er de første der bliver skrevet på holdkortet. Herefter vælger jeg så 11 spillere der skal spille.

Du kan læse hele cheftrænerens optakt til kampen i Kampmagasinet, der kan købes ved indgangene og i boderne på Brøndby Stadion.

René Meulensteen

René Meulensteen skriver først fansens på holdkortet - herefter udtager han så 11 spillere.