Rasmus Green mindet

02.08.2006 21:30

Brøndby IF's haitianske nyindkøb Peguero spillede en hovedrolle da den tidligere Næstved- og Brøndbyspiller Rasmus Green her til aften blev mindet på Næstved Stadion.

Rasmus Green døde på træningsbanen kort efter at hans klub, Næstved, var rykket op i 1. division. Kampen i aften blev afholdt som minde for Rasmus Green og til støtte for hans efterladte kæreste og søn.

Peguero indledte scoringen i midten af 1. halvleg da han flot headede et indlæg fra Joseph Elanga ind bag Jan Hoffmann som vogtede målet for det sammenbragte hold af tidligere holdkammerater, venner og familie til Rasmus Green der spillede 1. halvleg af kampen.

Efter en god halv time bragte Kim Christensen de blå-gule yderligere i front på et resolut hug fra kanten af feltet - en god præstation af Brøndbyangriberen der blev smukt iscenesat af Kasper Lorentzen.

Også det andet nyindkøb, Mark Howard fra Manchester United, gjorde det godt i det centrale forsvar, men han kunne ikke forhindre Mohammed Zidan i at reducere til 1-2 mod slutningen af halvlegen.

Peguero

Brøndbys nye 19'er imponerede med to kasser og godt spil.

Mere intensitet

I 2. halvleg fik Brøndbyspillerne ny modstand, idet banen blev indtaget af Næstveds 1. divisionshold. Peguero indledte med at score til 1-0 (3-1 samlet) på en forsvarsfejl, og kort derefter stod han klar på straffesparkspletten til at øge føringen efter at dommer Claus Bo Larsen vurderede at Kim Christensen var blev nedlagt i det kriminelle felt. Pegueros forsøg fra 11-meterpletten blev dog reddet i fin stil af Næstved-keeperen.

Peguero kom til flere chancer i løbet af kampen hvis tempo gradvist skiftede karakter fra adstadigt til intenst; midt i halvlegen fik hjemmeholdet udlignet til 1-1 (reduceret til 2-3 samlet), og trods et godt Brøndbypres blev det derved. En god oplevelse for de over 3000 tilskuere på Næstved Stadion og et flot minde om Rasmus Green.