Peguero: Der er mere i mig

03.08.2006 13:12

Man skulle tro, at to mål og en stribe flotte aktioner, bl.a. en afslutning på stolpen, ville være nok til at tilfredsstille en haitiansk angriber i sin første optræden i Brøndby-trøjen, men det var ikke tilfældet for Brøndbys nyindkøb Peguero.

En anelse irriteret, og skuffet efter lidt for mange brændte chancer i en kamp, hvor fysikken ikke var helt i top, kunne Brøndbys nye angriber slappe mere af i dag med jongleringer og styrketræning på træningsprogrammet.

- Jeg var ikke specielt tilfreds med mig selv. Jeg synes jeg brændte lidt for mange chancer og så brændte jeg et straffe. Dem plejer jeg at score på, siger den målfarlige 19'er efter træningen til brondby.com.

Det første mål blev flot headet ind på Joseph Elangas gode indlæg og det andet mål var et rigtig "angriber-mål", hvor Peguero til sidst afdriblede keeperen.

- Det er altid godt at score og det har givet mig mere selvtillid at score to mål. Det var nemt at falde ind i spillet og jeg synes jeg var med i en del angreb. Selvom niveauet ikke var så højt, var der nogle gode ting at tage med, siger Peguero der ikke følte sig helt på toppen rent fysisk.

- Jeg følte mig ikke helt frisk. Jeg havde ingen kræfter og følte næsten ikke jeg kunne sparke igennem. Jeg håber jeg er helt frisk til på lørdag. Jeg ved ikke om jeg skal spille endnu, men jeg håber det. Jeg glæder mig meget til at spille for Brøndby for første gang og det ville være fedt at debutere lørdag på Brøndby Stadion, slutter "Pedro" i denne omgang.

Som du kan læse andetsteds her på brondby.com, har Brøndby IF nu modtaget Pegueros spillerlicens. Dermed er der åbnet op for officiel Brøndby-debut på lørdag, hvor AC Horsens gæster Brøndby Stadion.

Peguero

Peguero var selv arkitekten bag scoring nr. 2, efter han opsnappede bolden efter en Næstved-fejl.

Bum bum, 1-0

Peguero har netop afdriblet keeper Lasse Sørensen og herefter var det ingen sag at sparke bolden det sidste stykke over stregen.

Peguero

God teknisk, hurtig og fysisk stærk.