Meulensteen: Vi arbejder videre

05.08.2006 23:42

- Jeg har været her 6 uger, og synes det går fremad. Der er stadig en hel masse vi skal arbejde med, men vi viser flere gode ting i kampene, og med et clean sheet og 3 mål er jeg tilfreds i dag.

- Som jeg lige har sagt til drengene, kan vi være glade for resultatet, men ikke overdrevent lykkelige over spillet. Det var ikke brillant, og jeg ville egentlig gerne have, at vi kontrollerede kampen bedre i starten af anden halvleg.

- Vi kommer fint igen, vi får bolden på fødderne og gør meget af det rigtige. Forspillet til tredje mål er meget hen ad dét, jeg ønsker holdet skal vise gennem kampene. Vi spiller den rundt, forsøger at finde hullet, men finder det ikke, spiller så hurtigt rundt igen indtil vi finder den rigtige løsning, og "boom, boom" så gør vi arbejdet færdigt, forklarer en gestikulerende cheftræner.

Duncan

Målscoreren til 1-0, Morten Duncan Rasmussen, der arbejdede godt mens han var på banen.

Systemer og spillere

Omkring 4-4-2 opstillingen fortæller Meulensteen:

- Martin Ericssons bedste position er helt klart på den offensive midt, centralt. Men når vi har to så gode angribere som Duncan og Peguero, føler jeg det er rigtigst at bruge dem i sådan en kamp. Martin starter så ude i siden, men han skal trække ind over midten og give plads til Kildentoft. Det trækker deres forsvar skævt, og vi kommer også til en hel del på den måde.

- Jeg går dog slet ikke op i systemer. Det handler om at holde dybde, bredde og flow i spillet, og at komme til chancer. Det mener jeg man gør bedst, hvis spillet ikke bliver statisk og låst af faste positioner og systemtænkning. Vore modstandere skal ikke vide, hvordan vi stiller op og hvad vi gør, og vi skal være gode til, at holde flow i spillet hele tiden.

- I dag kunne vi have scoret mange flere mål, og vi er lidt uheldige et par gange. Samtidig holder vi modstanderen fra chancer, så selvom jeg ikke synes vi ligefrem skal juble over spillet, er det dejligt at stå her efter 6 uger, og konstatere fremgangen.

René Meulensteen

Cheftræneren blev hyldet før kick off og fansene så hollænderen lave en perfekt "Fenerbache" foran Faxe-tribunen.

De nye

Om de nye, der fik fuld spilletid, fortæller Meulensteen:

- Howard bliver bedre og bedre, jeg kender ham. Han gør altid det rigtige, og han bliver meget stærk sammen med Per Nielsen. I dag bliver de ikke presset så meget, men han skal nok vise sit værd.

- Peguero gjorde det ok. Det er meget svært, at komme fra en så anderledes liga og en kultur, der er meget forskellig fra den nordeuropæiske. Han arbejder og scorer det meget vigtige første mål, og som med Howard, er det en spiller vi slet ikke har set det bedste fra. Han kan så mange ting, og det skal han nok få vist.

- Jeg skiftede Duncan ud, fordi han havde fået et spark over benet. Det er ikke noget voldsomt, men vi har en vigtig kamp på torsdag, og den skal han gerne være med i. Nu begynder vi at kigge frem mod den, og det er hvad næste uge skal gå med, runder cheftræner Meulensteen af.

David Williams

David Williams var aftenens tredje debutant og han gjorde det fint ifølge cheftræneren.