Meulensteen: Uvurderlig støtte

18.08.2006 10:53

René Meulensteen har hele ugen glædet sig til søndagens SAS Liga-kamp mod Viborg. 1-1 resultatet i Randers skal revancheres på søndag og cheftræneren ser frem til at spille på Brøndby Stadion igen.

Det skriver cheftræneren bl.a. i sin klumme i Kampmagasinet, hvor han også roser haitianske Peguero trods en mega-afbrænder i den seneste kamp.

- Når jeg ser tilbage på den kamp i Randers, er jeg helt sikker på, at Pedro er den person der er mest skuffet over den afbrænder han havde. Jeg har sagt til ham, at det bare handler om at klø på, så skal chancerne nok udmønte sig i mål. I Randers spillede han en udmærket kamp. Han gjorde lige nøjagtig det vi bad ham om og jeg var meget tilfreds med hans løb uden bold, især det der skabte ham plads til den store chance.

- Vi ved dog, at en 0-1 føring er skrøbelig, og det var vores egen skyld at vi ikke fik lukket kampen, men jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke tror på noget af det nonsens medierne bliver ved med at skrive om et Jyllands-kompleks. Vi lader os ikke påvirke, for vi ved at det kun er et spørgsmål om tid før vi vinder vores første udesejr. Vi holder fokus.

- Selvom medierne er berettigede til at have deres egen mening, virker det som om tendensen er, at de forsøger at "highlighte" det negative om Brøndby IF hele tiden. Vi derimod, staben, spillerne, organisationen i klubben og fansene, må ikke falde i deres negativitets fælde. Omverdenen kan sige og skrive hvad de vil, men vi lader os ikke forstyrre. Vi ved hvor vi vil hen og vi ved hvordan vi når det.

- Indtil videre har fansenes støtte og bidrag til holdet, spillet og resultaterne været klar og uvurderlig, og jeg er overbevist om, at vi på søndag får en tændt Faxe-tribune at se og høre, slutter Meulensteen.

Du kan læse hele hans syn på kampen i Kampmagasinet, der kun koster 20 kr.

René Meulensteen

René Meulensteen glæder sig til Viborg-kampen.