Meulensteen: Spillerne er sultne

04.08.2006 07:35

René Meulensteen er godt tilfreds med starten på sæsonen, der indtil videre har budt på tre sejre og to uafgjorte kampe. Chancer har der været masser af og det er kun et spørgsmål om tid før en spiller som Thomas Rasmussen får rigtig hul på bylden igen.

Det skriver den hollandske cheftræner i sin klumme i Kampmagasinet til Horsens-kampen lørdag på Brøndby Stadion.

- Vi skaber masser af chancer via godt og hurtigt spil. Thomas Rasmussen er en af de spillere der har haft mange chancer, fordi han god til at løbe på de rigtige tidspunkter. Han har været stærk her i starten af sæsonen. Han er boldsikker, gennembrudsstærk og arbejder altid for holdet. Det er kun et spørgsmål om tid før han får hul på bylden igen. Det kunne være mod Horsens, skriver Meulensteen der glæder sig over truppens mange offensive triumfkort.

- Morten "Duncan" Rasmussen og Peguero er begge stærke angribere der kan skabe problemer for ethvert forsvar, og med Peguero i truppen har vi endnu flere offensive muligheder. Jeg kan ikke love at han starter inde lørdag, men der er ingen tvivl om, at for en spiller som Peguero, det gælder også for Mark Howard, vil det være perfekt at debutere på hjemmebane.

- Han vil have fansene i ryggen og jeg er sikker på Faxe-tribunen vil give ham en rigtig god velkomst. Det bedste "Pedro" så kan gøre er at score og spille godt i sin debut. Det ville være fantastisk for ham og for holdet, mener hollænderen.

Læs hele Meulensteens klumme, og meget andet, i Kampmagasinet i morgen på Brøndby Stadion. Det koster kun 20 kr. og kan købes ved indgangene og i boderne.

Meulensteen og Ankergren

René Meulensteen, der her joker med Casper Ankergren, er fornøjet over at have angriberne Morten "Duncan" Rasmussen og Peguero til rådighed i truppen. Begge spillere har evnerne til at gøre livet surt for de fleste forsvarsspillere, skriver Meulensteen bl.a. i Kampmagasinet til Horsens-kampen.